Puur passie voor perfectie

Hoe wil jij wonen, werken en leven? Bij Daggenvoorde ben jij altijd het uitgangspunt. Jouw wens vertalen we tot in perfectie naar jouw droominterieur. Samen werken we naar het plaatje dat jij in je hoofd hebt. En… verrassen we je door het eindresultaat nóg mooier te laten zijn dan je al hoopte. Dáár zit voor ons de passie.

“Ons werk is puur passie, tot in perfectie uitgevoerd”

Sjaak Daggenvoorde, eigenaar

Over ons

Ons verhaal begint bij oprichter Sjaak Daggenvoorde, die het liefst zijn twee rechterhanden aan het werk zet. Handen die altijd iets nieuws willen maken en waarbij de ideeën vanzelf uit de vingers vloeien. Na een aantal jaar interieurbouwer te zijn geweest, maakte Sjaak de stap om zelf zijn dromen na te jagen. Hij richtte Daggenvoorde Keuken & Interieur op. Met als doel: de leefwereld van mensen mooier maken, zodat ze elke dag opnieuw het warme gevoel van thuiskomen kunnen ervaren. Nog altijd is hij het liefst in de werkplaats te vinden of springt hij bij als er een keuken gemonteerd moet worden. Want die handen, die willen gewoon lekker werken.

Vandaag de dag is Daggenvoorde een gevestigde naam en maken wij nog steeds de mooiste dingen. Van keuken tot kastenwand en het complete interieur van woonhuizen tot winkels. Het verschil met vroeger is dat we het nu samen doen. Naast Sjaak staat er een team van creatieve interieurbouwers klaar die dezelfde passie voor perfectie deelt.

Met dit team gaan wij voor het wow-effect en werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Geen uitdaging is ons te gek. Dat krijg je als je elke dag mag doen waar je hart ligt. En weet dat je dingen maakt waar een ander blij van wordt. Een plek om samen te komen, te ontspannen en te genieten. Een plek die mensen hun thuis noemen. Dat blijft na al die jaren nog steeds de reden waarvoor we het allemaal doen.

Dit is Daggenvoorde

Wie met ons werkt, zal snel merken dat wij uit een eerlijk soort hout gesneden zijn. Elk project is anders, maar dit kun jij altijd van ons verwachten.

Passie voor perfectie

‘Gewoon goed’ kennen we niet. We zijn pas tevreden als alles wat we maken perfect is. Daar zit onze passie: het perfect vertalen van een eerste schets naar een compleet interieur. Maatwerk tot in de kleinste details.

Grote vakkennis en ervaring

Klanten weten ons altijd te vinden voor advies. Van meedenken bij het ontwerp tot onze brede materiaalkennis. Daarnaast doen wij geen repeterend werk. Hierdoor hebben wij veel ervaring met verschillende soorten materialen en werkzaamheden. Elke opdracht pakken we zorgvuldig op en geeft nieuwe energie.

De hoogste kwaliteit

Kwaliteit staat altijd voorop. In het ontwerp, materiaalkeuze en afwerking: alles moet kloppen.

Eerlijk en transparant

We nemen alleen projecten aan waar we zelf achterstaan en werken op basis van wederzijds vertrouwen. We zijn transparant over prijzen, planning en proces. Zo weet jij op voorhand wat je van ons kan verwachten. Hierdoor hebben we in al die jaren een stevige achterban en vaste klantenkring opgebouwd.

Persoonlijk

De lijnen zijn kort en we schakelen snel. Tegelijkertijd krijg je bij ons alle ruimte om te beslissen. Wij vinden het belangrijk dat jij het contact met ons als laagdrempelig en aangenaam beoordeeld. We nemen de tijd voor de klant en werken het liefst op afspraak.

Flexibel en oplossingsgericht

We denken met je mee en altijd in mogelijkheden. Of het nu een kwestie is van budget, planning of een complex ontwerp: je kunt erop vertrouwen dat jouw project bij ons in goede handen is.

Even voorstellen: team Daggenvoorde

Wij zijn creatieve aanpakkers, nuchter van aard en hebben een enorme liefde voor het vak. Het is niet ons werk. Het is onze passie. En dat zie je terug in de interieurs die wij maken.

Samen werkt beter

Wij werken veel samen met architecten, interieurontwerpers, binnenhuisarchitecten en stylisten. Zij schetsen het grote plaatje, wij denken na over alle kleine details. Niet alleen qua design, maar ook qua gebruiksgemak en alle andere wensen van jou. Zelfs wensen waar je niet eens over na hadden gedacht. Zo maken we gebruik van elkaars expertise en maken we het verschil tussen goed en perfect.

Wil je jouw droom tot uitvoering brengen?

Scroll naar boven