Werken/winkelen in stijl

Geen opdracht is hetzelfde en elke werk- en winkelomgeving vraagt om andere eisen en functionaliteiten. Het is maatwerk op basis van wensen en vereisten. Wij vatten deze samen in een concept die we uitwerken tot een ontwerp. De keuze van materialen voor de uitvoering is eindeloos. De voorbereiding, productie en montage doen we met zorg.  

Werkwijze

1

Elk project is uniek. We beginnen aan een persoonlijk en inhoudelijk gesprek. We inventariseren alle wensen en mogelijkheden.

2

Na een duidelijke inventarisatie komen we met een prijsindicatie. Als dit past binnen het budget gaan we aan de slag met het ontwerp.

3

Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt die we graag presenteren. Op basis van het ontwerp komen we met een offerte.

4

Na goedkeuring gaan onze vakmensen bezig met het voorbereiden van het maatwerk. Doordat wij uitsluitend maatwerk produceren vergt dit veel aandacht en perfectie.

5

Pas wanneer alle materialen, kleuren en details bekend zijn, gaan we aan de slag in onze eigen werkplaats. Wij realiseren dit samen met de machines van nu.

6

De montage wordt gedaan door onze vakmensen. Zij zorgen ervoor dat jouw zakelijke interieur/inrichting perfect gemonteerd wordt.

Wil je jouw droom tot uitvoering brengen?

Scroll naar boven